Informatie Kids Walk 16 februari 2022

Startpunt
Het startpunt is bij de Frisia Villa (voor 't Zusje). Hier ontvangen de kinderen een schatkaart. De kinderen lopen samen met één of meerdere volwassenen de route die op de schatkaart staat en zoeken de bomen. Op de route komen jullie vrijwilligers tegen die het een en ander gaan vertellen en de kinderen een stempeltje geven. Het zou super attent zijn als jullie de route uitlopen zodat onze vrijwilligers niet voor niets staan te wachten.

 

Slecht weer
Als het weer te slecht wordt, zullen wij het event verplaatsen naar een andere middag. In dat geval laten wij je dit op woensdagmorgen 16 februari 2022 om 10:00 uur weten via het bij ons bekend zijnde e-mailadres. Bij geen bericht gaat de route door.

 

Corona
Wij gaan uit van twee personen per deelname, mocht je toch met meer personen willen wandelen, houd rekening met 1,5 meter afstand.

 

Honden
Als je de hond meeneemt, gaan wij er vanuit dat je rekening houdt met de andere deelnemers.

 

Kinderwagens / Scootmobiel
De route is naar ons idee redelijk goed bereikbaar voor mindervaliden en kinderwagens. En waar wij kunnen zullen wij helpen.


Als er iets is laat het ons weten! Wij zien dit als een mooie start van een gezamenlijk initiatief, dus als je ideeën, suggesties en verhalen hebt voor een volgende route of om deze route te verbeteren, laat het ons weten!

Startpunt van de Bomenroute Veenendaal is de Frisia villa op de Kerkewijk

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.