Informatie roze bomenrondje 14 februari 2022

Startpunt
Het startpunt is bij de Frisia Villa (voor 't Zusje). Je ontvang hier een routekaart met de plekken waar experts en vrijwilligers staan. De route is ook te vinden op de website bomenrouteveenendaal.nl. Het zou super attent zijn als je de route uitloopt zodat onze vrijwilligers niet voor niets staan te wachten.

 

Slecht weer
Als het weer te slecht wordt, zullen wij het event verplaatsen naar een andere avond. In dat geval laten wij je dit op maandag 14 februari 2022 om 15 uur weten via het bij ons bekend zijnde e-mailadres. Bij geen bericht gaat de route door.

 

Corona
Wij gaan uit van twee personen per deelname, mocht je toch met meer personen willen wandelen, houd rekening met 1,5 meter afstand.

 

Honden
Als je de hond meeneemt, gaan wij er vanuit dat je rekening houdt met de andere deelnemers.

 

Suggesties
Zaklantaarntje, natuurlijk leuk om af en toe de bomen in te schijnen. En hou rekening met de kou, het is heerlijk maar fris en winderig. Dus warm kleden!

Als er iets is laat het ons weten! Wij zien dit als een mooie start van een gezamenlijk initiatief, dus als je ideeën, suggesties en verhalen hebt voor een volgende route of om deze route te verbeteren, laat het ons weten!

Startpunt van het roze bomenrondje is de Frisia villa op de Kerkewijk

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.