Bomen over Diversiteit

Vrijdagavond 18 februari 2022Tijd ontvangst: tussen 20 uur en 20.30 uurThe Circle, Tuinstraat 14 in Veenendaal
Entree is gratis


Aanmelden zie onder!

Vrijdagavond 18 feb 2022 wordt er storm verwacht en daarom hebben wij helaas besloten de laatste bomenroute af te blazen. Maar wij hebben een alternatief bedacht om tóch een leuke avond te organiseren, want een aantal zaken vallen mooi samen: De horeca gaat langer open, Jan Willem de Groot is boomexpert en bereid om zijn vrijdagavond alsnog voor ons vrij te houden én het COC is in Veenendaal om het regenboog stembusakkoord te tekenen.

Daarom willen wij jou en al jouw vrienden, studenten en familie uitnodigen om deze avond aan te schuiven voor een leuke, laagdrempelige stand up van twee bijzondere mensen met een visie op diversiteit. Natuurlijk maken wij ook nog een geweldige foto die wij de wereld insturen om aandacht te vragen voor (bio) diversiteit! Wil jij ook helpen om deze uitnodiging te verspreiden? 

En o ja, tijdens het nabomen kunnen wij kijken wanneer wij alsnog een mooie bomenroute gaan wandelen als het beter weer is!

Bomen over Diversiteit

Entree: gratis20.00 uur: Entree aan de bar (The Circle Veenendaal)

20.30 uur - 20.45 uur Bomen & DiversiteitJan Willem de Groot, initiatiefnemer van de bomenroute Veenendaal, geeft zijn visie op het diversiteitsbeleid van de bomen in Veenendaal.
20.45 uur - 21.00 uur: LHBTI & DiversiteitLaura van Nieuwenhuijze, Voorzitter COC Midden-Nederland, geeft haar mening waarom aandacht voor diversiteit in de gemeente Veenendaal nog steeds nodig is en licht toe wat het regenboog stembusakkoord precies inhoudt.

Nabomen tijdens de borrel!D66 heeft aangegeven het eerste rondje te willen trakteren.Vrijdagavond 18 februari 2022Tijd ontvangst: tussen 20 uur en 20.30 uurThe Circle, Tuinstraat 14 in Veenendaal


Aanmelden doe je hieronder!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.