Doe mee!

In de week van 14 tot 18 februari 2022 is de eerste editie van de Bomenroute Veenendaal! Op de route zijn experts aanwezig die meer kunnen vertellen over het groen, de historie en het behoud van bomen in Veenendaal. Meld je snel aan! 

Wat: Roze rondje
Wanneer: Maandag 14 februari 2022
Tijd: tussen 18.00 uur en 21.00 uur

Op Valentijnsdag verlichten wij de bomen roze, uit liefde voor de bomen. Er zijn experts aanwezig die op de route staan en hier en daar vertellen waarom nou juist deze bomen bijzonder zijn! Meld je aan met degene van wie je houdt, dan zorgen wij voor een romantische opluistering! 

Wat: Kids walk, bomen speurders
Wanneer: Woensdagmiddag 16 februari 2022
Tijd: tussen 13.00 uur en 16.00 uur

Op woensdagmiddag zijn er bij de bomen leuke verhaaltjes te vinden. Meld je aan voor de kids editie en ontvang de bomen speurders route voor de kids! 

Wat: Nabomen met studenten
Wanneer: Vrijdagavond 18 februari 2022
Tijd: tussen 19.00 uur en 22.00 uur
Let op wegens storm alternatieve invulling!

Op vrijdagavond organiseren wij een bomentocht voor de studenten. Goed om de avond sportief te beginnen. D66 is aanwezig om te vertellen wat zij voor studenten en groen doen. Ook nu zijn de bomen verlicht in de avond! Let op alternatieve invulling wegens de storm! Klik op deze link!

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van deze route. Maar vanwege Corona willen wij het zo zorgvuldig mogelijk organiseren.